Sebastian Vettel, ucuncu sırada kalmasının ardından mutlu olamayacağını soyledi. Sebastian Vettel, sıralama turlarında guclu bir performans gostermesine rağmen son zaman turunda derecesini geliştiremeyince ucuncu sırada yer aldı. Alman pilot boylelikle bir kez daha Charles Leclerc'e gecildi. Diğer tarafta Leclerc, arka arkaya ucuncu kez pole pozisyonunu kazanarak bir kez daha ovgulerin sahibi oldu. Seans sonrası konuşan Sebastian Vettel, sonucun kendisini mutlu edemeyeceğini kabul etti. "Bu Ferrari icin iyi sonuc, benim icinse kotu. Bugun pole pozisyonunu kazanma şansım vardı fakat yapamadım. Bu yuzden mutlu olamam." "Bugun ilerleme kaydettik ve aracta rahattım, ancak son bolumdeki ikinci denememde birinci sektorde bir hata yaptım. Sonrasında telafi etmeye calıştım, ama bunu yaparken daha da zaman kaybettiğimi gorunce denemeyi bıraktım." "Yarın yeni bir gun olacak ve başarılı bir yarış olmasını umuyorum. Cuma gunu Mercedes aracları uzun suruşlerde daha hızlıydı. Fakat o gunden bu yana gelişmeyi başardık." "Doğruyu soylemek gerekirse, hafta sonundan once sıralamalarda birinci ve ucuncu zamanı yapmayı beklemiyorduk, bu yuzden takım icin mutluyum." "Yeni parcalarımızın calıştığına da sevindim. Macaristan'da acı cektiğimiz sorunlar burada yoktu. En iyi dengeyi bulduk ve şimdi pek cok pistte rekabetci olabiliyoruz. " İnternet Haber