Max Verstappen, sıralama turlarında dorduncu olmasının ardından durumdan memnun olmadığını dile getirdi. Singapur'un yapısı gereği Red Bull aracına uyması bekleniyordu ancak Avusturyalı ekip ucuncu en hızlı takım konumunda yer aldı. Seans sonrası konuşan Max Verstappen, dorduncu olmasının ardından yaşadığı hayal kırıklığını gizlemedi. "Bugun neden her şeyin bir araya gelmediğini soylemek zor ancak yeterince yol tutuş yoktu. Denge iyiydi ama virajdan daha hızlı cıkmak istediğimde bunu yapamadım. Bugun işler bizim icin yeterince iyi gitmedi ve hem gecen yıl hem de oncesinde neler yaptığımıza bakınca hayal kırıklığı yaratıyor. Ayrıca Monza'dan sonra buraya geldiğinizde işlerin daha iyi olmasını bekliyorsunuz. Buna rağmen geride kaldık." "Ferrari sanırım her şeyi doğru anladı ve biz doğru anlayamadık. Aslında onların durumu beni şaşırtmadı cunku arac ustu goruntulerinde cok iyi gorundukleri ortadaydı. Biz sadece doğru olanı yapamadık ya da yaptıklarına kıyasla doğru şeyleri geliştiremedik. Ayrıca dun cok az guc kullandıklarını gorebilirsiniz." "Yeni motor sıralama turlarında iyi hissettirdi. Ama farklı bir pist olduğu icin bir şey soylemesi cok zor." "Yarın neler olacağını bilmiyorum ama daha cok onumuzde olacak şeylere bağlıyız. Gercekten saldıracak hızımız olduğunu sanmıyorum." "Sonrasında ne olacağını soylemek cok zor. Fakat bu hafta sonu kesinlikle bir şeyleri yanlış yaptık. Elbette bunu Rusya icin mumkun olduğunca cabuk cozmemiz gerekiyor. Bunu nasıl yapacağımıza bakacağız." "Henuz bir goruşme yapmadık, ama takımdakilerin memnun olmadığına inanıyorum. Şahsen ben kesinlikle memnun değilim.” "Buraya kazanmak icin geldim. Monza'da dorduncu olursanız, iyi bir iş yapıyorsunuz demek. Ancak burada ilk sırada olmanız gerekiyor.” İnternet Haber