Williams pilotu George Russell, Singapur'da Romain Grosjean'ın kendi yarışını berbat etmesinin ardından yola devam etmesinin iyi olmadığını soyledi. Grosjean'ın yarışın 35. turunun 8. virajında 17. sıra icin Russell'a yaptığı atak temasla sonuclandı. Grosjean'ın sağ on lastiğinin Russell'ın sol arka lastiğiyle temas etmesi, Williams aracının soldaki duvara vurmasına neden oldu. Russell, olay yerinde kalırken Grosjean yola devam etti ve guvenlik aracı yarışa dahil oldu. Olayın hemen ardından telsizden konuşan Russell, "Grosjean olduğu icin buna şaşırmamalıyım" demişti. Yarıştan sonra konuşan Russell, "Bana, kendisine yer bırakmadığımı soyledi. Ancak o, bana vurmadan once dahi duvardaydı. Bunun uzerine ben de gerceğin oyle olmadığını, son bir saattir yaşananların videosunu izlediğimi soyledim." "Benim yarışımı berbat edip kendisininkini etmemesi kotu oldu. Bu yuzden hatalı olmadığını duşunuyor olmalı. Gunun sonunda, aynı mucadeleyi yapsak benim farklı yapabileceğim bir şey yok." "Romain ice doğru donmek istemekte haklıydı ancak ben apeksin icindeydim ve yan yanaydık. İc tarafta ben daha iyi momentum yakalamıştım ve virajdan daha onde cıktım. Yarım aractan fazla ondeydim." "O andan sonra icerideki pilot yarış cizgisini alma hakkına sahiptir. Dışarıdaki pilot ise virajı donmeye odaklanmalıdır." "Ve gercekten ne yapmaya calıştığını bilmiyorum cunku biraz daha onde olsa dahi yine de gecemeyecekti." dedi. Yarıştan sonra her iki pilot birden hakemler tarafından cağrıldı ve olay inceleniyor. Grosjean, yarışın ardından henuz tekrarı izlemese de olayla ilgili goruşunu acıkladı. Grosjean, "Yan yanaydık ve George gaza erken bastı. Ben soldaydım bu yuzden daha fazla sola gidecek yerim yoktu. Acıkcası orada duvar vardı." "Yaşananları yeniden izlemem lazım. Ancak onun viraj ortasında arka tarafta bir sorun yaşadığını, bu yuzden benim on tekerleğime dokunduğunu duşunuyorum. Bunun uzerine onun aracı diğer tarafa dondu." "Bu pistte geciş yapmak cok zor. Bu yuzden viraja girerken yanınızda bir arac daha olduğunu biliyorsanız, onun virajı dışarıdan doneceğini biliyor olmanız lazım. Bunu birkac kez daha yaşadım ancak sorun olmadı." "Tekrar izlemek lazım. Acıkcası George pek mutlu değildi ancak benim de sol tarafta daha fazla gidecek yerim olmadığını duşunuyorum." dedi. İnternet Haber