İtalyan medyası, F1 sezonunun kalan kısmında Ferrari'nin birinci pilotunun Felipe Massa olması gerektiği konusunda goruş birliği icinde. La Gazzetta dello Sport, Valencia yarışından sonra yaptığı yorumda Kimi Raikkonen'i kastederek "Fin bir problem. Ferrari hemen karar vermek zorunda" ifadelerini kullandı. Corriere dello Sport, Avrupa Grand Prix'sinin galibi Felipe Massa'yı overek, "Ferrari'nin yeni bir numarası belli" dedi. Pilotlar klasmanında takım arkadaşı Raikkonen'in yedi puan onunde ve ikinci sırada bulunan Massa ise takımın bir numarası olma gibi bir talepte bulunamayacağını soyledi. Marca gazetesine konuşan 27 yaşındaki Brezilyalı pilot, "bu kararı başkaları verir. Ben işimi aynı şekilde yapmaya devam edeceğim, cunku beni sadece pistte başarılı olmak ilgilendiriyor" dedi. Massa, Alman gazetesi FAZ'a yaptığı acıklamada ise Raikkonen'in asla geri planda kalmayacağını dile getirerek, "Kimi cok hızlı, ben de oyle. Sanırım ikimiz de sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız "diye konuştu. Kaynak __________________