Pierre Gasly, Singapur GP'deki sekizinciliğin ardından mutlu olduğunu soyledi. Singapur'da gercekleştirilen yarışta Toro Rosso surucusu Pierre Gasly iyi bir performans gosterdi ve birkac pozisyon kazanıp sekizinci sırada finiş gordu. Yarışın ardından konuşan Gasly, yarıştan memnun kaldığını dile getirdi. "Bu yarışı seviyorum! Singapur'da geciş yapmak zor olsa da ilginc savaşlara giriştim ve pozisyonlar kazandım. Evet, Guvenlik Aracı ile biraz şanssızdık ama iyi bitti ve sekizinci olduk!" "Muhendislerle ve tum takımla aradaki etkileşim sayesinde bunu başardık. Tabii ki uzerinde calışılacak şeyler var, ama her hafta sonu ilerliyoruz, aracı daha iyi hissediyorum ve ondan istediğim davranışları alabiliyorum. Umarım onumuzdeki yarışlarda bu gelişimi devam ettirebiliriz." "Sert lastiklerle başlamayı sağlayan agresif bir strateji sectik, fakat sonuc olarak doğru olduğu ortaya cıktı. Bu Singapur Grand Prix'si gecen seneye gore daha heyecan vericiydi!" "Duzluklerde hız yoktu. Ancak Guvenlik Aracı cıktıktan hemen sonra atak yapmanın mumkun olduğunu gordum. Beşinci ve yedinci virajın olduğu alanda geciş yapmak istediğimde, birkac kez durum limitteydi. Singapur'da başarılı bir tur atabilmek adına risk almak zorundasınız." Bu sonucu 2020'de Red Bull'a donmesini sağlayıp sağlamayacağı sorusuna, "Goreceğiz. Şimdi kaydettiğimiz ilerlemeden ve aractan doğru davranışı elde etmekten memnunum. Ancak zorlamaya devam etmemiz gerekiyor, cunku potansiyelimiz cok daha yuksek. Sezonun sonunda her şeyin nasıl sonuclanacağını goreceğiz." yanıtını verdi. İnternet Haber