Kimi Raikkonen, Daniil Kvyat ile olan temasında rakibini son anda gorduğunu soyledi. Kimi Raikkonen, Singapur GP'nin ilk virajında Daniil Kvyat'la temas yaşamış ve yarışa erken veda etmişti. Tekrarlarda Raikkonen'in kapıyı kapattığı ve Kvyat'ın cok gec frenajla iceri daldığı goruluyordu. Raikkonen kazayı ve gunu şoyle yorumladı: "Yarış kolay değildi. Aracta cekiş yoktu ve Kvyat'ı son anda virajı donmeye başlarken gorebildim." "İyimser bir deneme olup olmadığını bilmiyorum. Ben oyle duşunmuyorum. Ne yazık ki aracım bu temasın ardından hasar gordu." "O noktada aracımdaki lastikler cok aşınmıştı. Guvenlik aracının cıkmasından sonra, onceki yol tutuşu yeniden elde etmek cok zordu. İlk yeniden startta her şey normaldi, ama ikincisinde uc pozisyon kaybettim." "Ardından Kvyat geldi ve onu cok gec fark ettim. Cok gecti, aracıma carpmasını onleyemezdim." "Aynada onu goruyordum. Aşınmış lastiklerde benden belirgin şekilde daha hızlı olduğu ortadaydı. Hatta aynalara da baktım. Ama benimle arasında cok fazla fark vardı. Ama viraja ilk giren o oldu." Fin surucu ceza bekleyip beklemediği sorusuna ise, "Hayır, ceza beklemiyorum." yanıtını verdi. İnternet Haber