Valtteri Bottas, Sochi’de bitmemiş bir işi olduğunu ve bunu tamamlamak istediğini soyledi. Singapur'da Mercedes daha cok Lewis Hamilton lehine hamleler yaptı. Bu hem Cumartesi sıralama turlarında hem de yarışta yaşanan bir durumdu. Valtteri Bottas, bu durumdan acıkca memnun değildi, ancak takımın icerisindeki durum goz onune alındığında durumu anladığını dile getirdi. Ancak, Sochi’de durumu telafi etmeye calışacağını da ekledi. Bottas, “Ferrari'nin yarış sırasında hızını ne kadar koruduğunu bilmiyorum, ama hızlı bir aracımız olduğunu ve iyi bir hıza sahip olduğumuzu hissettim.” “Yarış bana cok uzun geldi ve iki saat boyunca pozisyonumu geliştirmek icin fırsat bekliyordum. Ancak pir stopta ya da daha sonra piste guvenlik aracı girdiği anda herhangi bir şey olmadı.” “Lewis daha sonra pite girdi, bu yuzden daha yeni lastiklere sahipti. Singapur pistinde geciş yapmak icin rakibinizden iki saniye daha hızlı olmanız gerekiyor. Yarışın sonunda en hızlı turu atmaya calıştım ve başardım da, ama sonra Kevin Magnussen ikinci pit stop'unu yaptı ve yeni lastiklere gecti. Sonrasında bir şey yapmak icin cok gecti.” “Sochi’deki yarıştan once, takım fabrikasını ziyaret edeceğim. Salı gunu olacak. Takımla birlikte Singapur Grand Prix'sini detaylı olarak analiz edeceğiz ve takım taktikleri goruşmelerinin her zaman olduğu gibi acık ve durust olmasını umuyorum. Boyle bir hafta sonundan sonra kesin sonuclar cıkarmalı ve bircok ders edinmeliyiz.” “Sochi‘ye daha once burada edindiğim deneyimleri hatırlayarak ozel şekilde hazırlanacağım ve daha once olduğu gibi bu pistte iyi bir ritim bulmaya calışacağım. Burada bitmemiş bir işim olduğuna inanıyorum." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bottas: “Sochi’de bitmemiş bir işim var”