Lando Norris, Singapur GP'de elde ettiği sonuctan memnun olduğunu dile getirdi. Lando Norris, Singapur'da gercekleştirilen yarışı yedinci sırada tamamladı ve McLaren'a takımlar şampiyonası icin onemli puanlar kazandırdı. Yarışın adından konuşan Norris, sonuctan memnun olduğunu dile getirdi. “Puan kazanmayı başardığım iyi bir yarıştı. Daha fazlasını başarabileceğimi sanmıyorum. Başlangıcta elimizden gelen her şeyi yaptık, ama sonra herkes lastiklerini korumaya calıştı ve beni engellediler." "Pek cok kez guvenlik aracı girdi. Bazen yardım etti, bazen zarar verdi. Hulkenberg ve Gasly'in bana daha yumuşak lastiklerle yaklaşmasına izin verdi. Lastikleri daha yeniydi ve son turları ciddi baskı altında gecirdim. Zorlamak zorunda kaldım ama eğlenceliydi, cunku yarışın coğu yavaş gecti." "Yarışın başında Hulkenberg'in Carlos'a vurması uzucuydu. Bu olmasaydı ikimiz de puan kazanabilirdik. Takıma ve temel calışmadaki herkese sıkı calışmalarından dolayı cok teşekkur ederim." Carlos Sainz ise 12. olup hayal kırıklığı yaşadı. “Sonuctan oturu hayal kırıklığına uğradım. Ust uste ikinci kez iyi bir sonuc elde edebileceğim yarışta puan kazanmadım." "İstediğim gibi başladım, yedinci sıradaydım ve Red Bull'u zorluyordum. Ancak beşinci virajda bir Renault bana arkadan carptı. Temasın etkisiyle lastik patladı, aracım ciddi şekilde hasar gordu ve uzun bir pit stop oldu. Sonra tur yedim. Uzucu, cunku iki aracla birden puan kazanmak icin iyi bir şansımız vardı." "Ancak pes etmedim ve sonuna kadar savaştım. Direksiyonun arkasında fiziksel ve psikolojik olarak guclu hissediyordum. Rusya'da geri doneceğimizden eminim. Bu yarışı geride bırakmalı ve bir sonraki hafta sonuna odaklanmalıyız." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris, Singapur sonucundan memnun