Arden Formula 2 takımı, Spa'daki kazada hayatını kaybeden Anthoine Hubert'ın yerini Artem Markelov'un alacağını acıkladı. Arden takımı Monza'da ikinci bir aracla yarışmamayı tercih ederken, Tatiana Calderon bu yarışta mucadele eden tek Arden surucusuydu. Trident Racing ve Sauber Junior Team de tıpkı Arden'le birlikte Hubert'ın kazasıyla ilgili soruşturmadan oturu birer aracla yarıştılar. Şimdi Markelov, Sochi ve Abu Dhabi yarışlarında Arden'in direksiyonuna gececek ve Calderon'un takım arkadaşı olacak. Markelov, Hubert'ın 19 numarasının emekli edilmesinin ardından 22 numara ile yarışacak. Markelov, "Oncelikle Anthoine'ın ailesi icin elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. O sadece iyi bir pilot değil, her zaman mutlu olarak ve bizi her zaman gulumsemeye iten harika bir adamdı. Herkese yeteneğini gosterdi." "Boyle bir durumda bana guvendiği icin takıma teşekkur ederim ve onlar icin elimden gelenin en iyisini yapacağım. Birlikte Hubert icin sureceğiz. Şampiyonanın son kısmı icin BWT Arden'e katılacağım icin mutluyum. Kendi ulkemde yarışma şansı yakalamak guzel bir fırsat. Guclu bir sonuc almayı umuyorum ve bunu başarmak icin cok cabalayacağım." dedi. Markelov, 2014-18 yılları arasında GP2/F2'de 110 yarışa cıktı ancak bu sezon Super Formula'ya geciş yaptı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- F2 sezonunun kalan kısmında Hubert'ın yerini Markelov alacak