Eski Formula 1 pilotu Ralf'in oğlu David Schumacher, Sochi'deki FIA Formula 3 sezon finalinde Campos Racing adına yarışacak. Peroni, Monza'daki korkutucu kazada sosis kerbe carpmış ve omurgasına kırmıştı. Şimdi 17 yaşındaki Schumacher'in Formula 3'te Peroni'nin yerini alacağı acıklandı. Genc surucu, babası Ralf'in yoneticiliğini yaptığı US Racing'le yeni Formula Regional European Championship'de ucuncu olmuştu. Tam sezon seride yer alan Schumacher, şimdiye kadar uc galibiyet ve iki pole pozisyonu alırken, 2018'de Almanya F4'u dorduncu bitirmişti. Schumacher, "Campos Racing gibi yuksek seviyeli bir takıma katıldığım icin mutluyum. Boyle bir aracı ilk kez sureceğim. Bu yuzden gercekci olmamız ve mumkun olduğunca cok şey oğrenmeye odaklanmalıyız." dedi. Takım patronu Adrian Campos, "David cok yetenekli bir surucu ve motor sporlarında kesinlikle harika bir gelecek vaat ettiğini duşunuyorum. Kariyerinin gelişimine yardımcı olmak istiyorum." dedi. David, F1 yolunda ilerleyen ikinci Schumacher konumunda yer alıyor. Şu anda David'in kuzeni Mick, Formula 2'de yarışıyor. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- David Schumacher, Peroni'nin yerine F3'e adım atıyor