580 deniz, 600 kara kapasitesi, cekek sahası ve 11m lift havuzu buyukluğu ile Doğu Akdeniz’in tek katamaran merkezi olan D-Marin Didim, kendi katamaran kulubu olan D-Cat Club’ı kurdu. Ege ve Akdeniz’in katamaran merkezi olma yolunda hızla ilerleyenD-Marin Didim Marina, katamaranlara yonelik hizmet veren D-Cat Club ile uyelerine cok ozel avantajlar sağlıyor 580 deniz, 600 kara kapasitesi, cekek sahası ve 11 mt lift havuzu buyukluğuyle Doğu Akdeniz’in tek katamaran merkezi olan olan D-Marin Didim Marina, katamaran sahiplerine avantajlı hizmetler sunuyor.
Ege ve Akdeniz’in katamaran merkezi olma yolunda hızla ilerleyen ve her gecen gun daha fazla katamarana ev sahipliği yapan marina, ilk katamaran klubu D-Cat Club’ı kurdu.
D-Marin Didim Marina’yı ziyaret eden tekneler D-Cat Club uyesi olmak icin on buroya başvurarak kişiye ozel uye kartlarını alabilecekler. Katamaranların avantajlı hizmetler alması ve tekne sahipleri arasında paylaşımların artması amacıyla kurulan D-Cat Club’ın uyelerine sunduğu ozel avantajlar ceşitli teknik eğitimler ve ceşitli aktiviteleri de iceriyor.
Marina icerisinde yer alan ceşitli teknik servisler arasında D-Cat Club uyelerine ozel full kışlık bakımda % 50 indirim, ucretsiz teknik inceleme ve raporlandırma ile teknik hizmetlerde % 15 indirim gibi cazip imkanlar yer alıyor.
Turizmhaber.com
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Turizm ve Tatil
- Didim Marinada İlk Katamaran Merkezi Kuruldu [TT]