McLaren pilotları Carlos Sainz ve Lando Norris, Rusya'da guclu olabileceklerini duşunuyorlar. Şampiyonada dordunculuğunu korumaya calışan McLaren son uc yarışta cok şanssızdı. Son uc yarışı puansız kapatan Carlos Sainz, bu hafta sonu iyi bir performans gostermelerini umit ediyor. Carlos Sainz, “Yaz tatilinden sonra yapılan son uc yarış istediğimiz gibi gitmedi. Ancak bu eğilimi tersine cevirebileceğimize eminim. İlerlemeye devam etmeliyiz ve bir sonraki yarışın yalnızca bir hafta sonra yapılacak olması iyi bir şey." "Sochi'deki pist karmaşık ve ilginc, 90 derecelik yavaş donuşler var ve bu Singapur'daki virajlara benziyor, ancak 3. sıradan 5. sıraya uzanan uzun sol gibi benzersiz donuşler de var. Bir kez daha %100 her şeyi vermeye hazırım." dedi. Lando Norris ise hafta sonu hakkında iyimser. “Gecen hafta sonu Singapur'daki yarış benim icin oldukca iyiydi ve şimdi bir sonraki yarışta bu başarıyı geliştirmek istiyorum. Gridin ortasındaki mucadelenin ne kadar sıkı olduğunu biliyoruz ve rakiplerin onunde kalabilmek icin en beklenmedik fırsatları bile kullanmak son derece onemli." "Gecen yıl ilk Cuma antrenmanında piste cıktığım ve Formula 2 yarışlarında yarıştığım Sochi'ye geri doneceğime sevindim, bu yuzden hemen ilk seanstan itibaren hızla calışmaya başlayabilirim." dedi. Takım patronu Andreas Seidl, ise iyi bir sonuc hedeflediklerini soyledi. “Singapur'daki heyecan verici yarıştan sonra Sochi'ye gidiyoruz ve bir onceki hafta sonunun tum deneyimini Rusya Grand Prix'sinde kullanmayı planlıyoruz. Singapur'da hem sıralama turlarında hem de yarışta iyi bir performans gosterdik ve bu, sezon boyunca hazırladığımız teknik guncellemelerin olması gerektiği gibi calıştığını gosteriyor." "Şimdi bu tempoyu kalan tum yarışlarda korumalıyız ama bu sadece bize bağlı olan bir şey değil. Pozisyonumuzu orta grup ekiplerinin geri kalanından once korumak icin tam gucle zorlamayı planlıyoruz, ancak 2020 icin de hazırlanıyoruz. Resmi butunuyle gormeye calışırken, bu iki goreve dengeli bir yaklaşım bulmak onemli." "Tum ekip bu hafta sonu sahip olduğumuz gorevi tamamlamaya kararlı ve onumuzdeki hafta sonu mumkun olan en iyi performansı gostermeye niyetli. ” İnternet Haber