Honda Dunya Superbike surucusu Leon Camier, sakatlık surecinin ardından bu hafta sonu Magny-Cours'ta mucadeleye donecek. Camier, mayıs ayında Imola'da gecirdiği kazada sol omzundan sakatlandı ve uzun suredir mucadele edemiyor. Britanyalı surucu Temmuz ayında ameliyat gecirdi ve Portimao'daki yarışta seriye donebileceği duşunuldu fakat bu imkansız. İlk kazadan dort ay sonra Camier, bu hafta sonu Fransa'da Ryuichi Kiyonari'nin yanında seriye geri donmesi bekleniyor. Camier, "Takıma geri donmekten ve bu hafta sonu yarışmaktan oldukca mutluyum." "Uzak durmak zorunda kalmak kolay değildi ama durum boyleydi ve mumkun olduğu kadar cabuk atlatmaya calıştım. Ameliyattan bu yana omzum gun gectikce daha iyi hale geldi. Şimdi cuma gunu motosikleti surmek icin sabırsızlanıyorum." "Elbette ilk seansta %100 hazır olmayacağım ama hafta sonu problemler yaşamayı beklemiyorum." dedi. Camier'ın yerini Jerez ve Misano'da Yuki Takahashi alırken, Portimao'da Takumi Takahashi almıştı. Camier, Alvaro Butista'nın takıma katılmasıyla birlikte gelecek yıl takımda kalmayacak gibi gorunuyor cunku takım İspanyol surucunun yanında Takumi Takahashi'yi duşunuyor. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Camier, Magny Cours ile Superbike'a donuyor