Formula 1 Singapur Grand Prix’sindeki en iyi takım telsizi mesajlarını sizlerle paylaşıyoruz. Vettel, antrenmanlarda Magnussen tarafından engelleniyor Vettel: “Magnussen ne yapıyor? Sadece uyuyor!” Grosjean antrenmanlarda spin atıyor Takım: “İyi misin? İyi misin?” Grosjean: “Evet, sadece virajlarda konuşmamamız gerekiyor.” Takım: “Ozur dilerim.” Leclerc art arda ucuncu pole pozisyonunu alıyor Takım: “İyi işti!” Leclerc: “Vuuhuuuhuu! Aaahhh! *****. Şuna bir bak! Aman tanrım! Şu tura bak! Sanırım tur icerisinde uc kez kontrolu kaybettim. *****. Evet! İyi işti cocuklar!” Ricciardo, Stroll’u geciyor Ricciardo: “Bugun şakamız yok. Hadi cocuklar. Hadi ****.” Takım: “Hadi onları gecelim oğlum!” Leclerc, pitlerden sonra Vettel’in arkasına duşuyor Leclerc: “Size karşı tamamen durust olacağım, erken piti hic anlayamadım. Ancak evet… bunu yarıştan sonra goruşeceğiz, ancak…” Takım: “Charles, yapabileceğimiz en iyi şey buydu. Başını one eğ, yarış uzun.” Leclerc: “Evet, başım eğik ve yarış sonuna kadar da oyle kalacak ancak sadece hislerimi bilmenizi istedim.” Hamilton pistte kalmaya devam ediyor Takım: “Lastikler hakkında konuşmaya devam et.” Hamilton: “Harika değiller ama beni pite almanızı da istemiyorum.” Bottas’a, Hamilton’ın pitinden once tur zamanı hedefine uyması soyleniyor Takım: “Valtteri, ben James. 1:48.8’le turlayabilir misin lutfen? İlk piti sana verdik.” Bottas: “Uzun sure pistte kalmak onun kararıydı sanırım.” Takım: “Evet, doğru Valtteri. Sadece lastikleri yarış sonuna kadar goturmenden emin olmak ve bir takım olarak calıştığımızdan emin olmam gerekiyor. Bunun karşılığını vereceğim.” Russell ve Grosjean temas ediyor Russell: “Ne yapıyor ****?” Williams: “Evet, anlaşıldı.” Russell: “Buna şaşırmamalıydım.” Haas: “İyi misin? İyi misin?” Grosjean: “Sanırım evet. Sanırım on kanat tamamen oldu. Galiba orada olduğumu unuttu dostum.” Leclerc, Vettel’i gecmek icin aractan her şeyi istiyor Takım: “Yeniden start icin tekrar SOC 7 yapacağız. Bu yardımcı olacak.” Leclerc: “Her şeyi istiyorum, motor modunda bile.” Takım: “Charles, aracın yarışın sonunu gormesini sağlamalıyız. Guc unitesini yonetmeli ve yarışın sonunu gormeliyiz.” Leclerc: “Evet, evet. Aptalca bir şey yapmayacağım. Hedefim bu değil. 1-2 bitirmemizi istiyorum. Sadece adil olmadığını duşunuyorum. Ancak evet, bu değişmeyecek. Ferrari icin aptal olmayacağım.” Kvyat ve Raikkonen ilk virajda temas ediyor Takım: “DRS acık. Hadi Dany.” Kvyat: “Hadi ama, ustume surdu ****. İnanılmaz. Sanırım aracta hasar var. ***** Raikkonen.” Takım: “Referansı takip et.” Kvyat: “Frenlemede yon değiştirdi! Frenlemede yon değiştirdi *****.” Renault, Hulkenberg’in suruşunde alışılmadık bir sorun rapor ediyor Takım: “Nico, frenlemede gaz pedalına basıyorsun. Lutfen ayağını gazdan cektiğinden emin ol.” Hulkenberg: “Neden bahsediyorsun? Gaza basmıyorum.” Takım: “Verilerde bunu goruyoruz Nico. Şu anda değil ama genel olarak. Frenlemede gaz pedalına basıyordun ve bu bir soruna neden oldu. Yeniden startta mumkunse lutfen bunu tekrarlamamaya calış.” Vettel, galibiyet gunlerine geri donuyor Takım: “Evet Sebastian! İlk sıra! İyi işti! Ferrari icin 1-2! Harika iş! İyi yonettin! Havai fişeklerin tadını cıkar. Bu galibiyeti burada almak her zamanki gibi harika. Singapur’un aslanı sensin! Buradaki kacıncı galibiyetin oldu?” Vettel: “Hahahaha.” Takım: “Hahaha cok oldu.” Vettel: “Beş! Beş!” Takım: “5 numara icin 5 galibiyet?” Vettel: “Aynen oyle, grazie.” Takım: “İyi işti.” Hamilton ve Mercedes, uygulanan stratejiden dolayı pişman Takım: “İyi işti Lewis. 4. olduk dostum. Kumar tutmadığı icin uzgunum.” Hamilton: “Aah, kotuydu adamım. İyi değildi. İkincilikten dordunculuğe duşmezsiniz.” Gasly, aldığı puanları kutluyor Takım: “8. sıra. 8 sıra. Ne adam ama! Ne adam! Ne yarıştı ama! Cok iyi iş Pierre. Cok iyi iş. Bugun cok, cok iyi bir iş yaptın.” Gasly: “Evet cocuklar! Evet! Bunu seviyorum. Arac icin teşekkurler, herkese teşekkurler. Ah, teşekkurler cocuklar.” İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Singapur GP: En iyi takım telsizi mesajları