Daniel Ticktum, Red Bull'un kendisine yeterli vakit vermediğini duşunuyor. Gecen yıl Avrupa F3'te ikinci olan Ticktum, yeterli super lisans puanına sahip olamadığı icin bu yıl F1 yerine direkt olarak Japonya'daki Super Formula serisine gecmişti. Bununla birlikte Red Bull'un danışmanı Helmut Marko, Haziran ayı sonunda Ticktum'un programdan cıkarıldığını ackladı. Britanyalı surucu, kimseye kızgın olmadığını ancak kendisine karşı cok sabırsız davranıldığını soyledi. Tictum, “Ne yazık ki Super Formula'da kendimi kanıtlamam icin yeterli zaman verilmedi." "Fakat Red Bull hakkında hicbir şikayetim yok. Bana yarışmak icin bir butce sağladılar, guven kazandım, Formula 1'deki programları icin simulator uzerinde cok fazla caba ortaya koydum." "Bence Christian Horner da sozlerimi onaylayacak." "Simulatordeki calışmalarımın yanı sıra Formula 1 aracında yaptığım testlerden cok memnun kaldılar. Herkes mutluydu." "Sanırım aceleci karar verdiler. Fakat Helmut Marko ile hicbir sorunum yok, onunla cok iyi anlaştım ve kopruleri yakmayacağım. Gelecekte bizi neler beklediğini kim bilir?" "Gelecek sezon icin Formula 2'deki seceneklerine bakıyorum, iyi sonuclar gostermeyi umuyorum, sonra yeni fırsatlar ortaya cıkabilir. O zaman hangi kapıların acılacağını kim bilir? Bekleyip gorelim." dedi. İnternet Haber