Dunku serbest antrenman turlarında gunun en hızlı ismi olan McLaren Pilotu Lewis Hamilton, Montreal'in Gilles Villeneuve Pistindeki tarla farelerinden şikayet etti. Montreal'daki St Lawrence Nehri uzerinde yapılan yapay ada uzerindeki pistte her zaman ortaya cıkan iri tarla fareleri, bircok kez pilotların zor anlar yaşamasına neden oluyor. Hatta burada daha once yapılan yarışlarda ezilenlere de rastlandı. Hamilton iri tarla farelerini dunku serbest turlar sırasında gorduğunde bunları kunduz sandığını soyledi. Bu pisti cok sevdiğini soyleyen Hamilton, dun hızlı turlarından birisini atarken pistin ortasında karşısına cıkan tarla faresi ile ilgili olarak; "Ama pistte cok fazla kunduz, veya burada adına ne deniyorsa o yaratıklardan var ve hep pisti enlemesine geciyorlar. En tehlikelisi ise, pistin ortalık yerine gelip duranlar. Neyse ki dun bir seferinde kan dokulmeden atlattım. Duzlukte 320 km/st hızla giderken bir tanesi pistin tam ortasında durdu. O an yapabileceğiniz pek fazla birşey yok, ben bir manevrayla yanından gectim. Aynamdan hala orada durduğunu gorduğumde hayret ettim. Tabii yaratığı ezmeden gecince tribunlerdeki izleyicilerden cok alkış aldım" dedi. Kaynak __________________