Dani Sordo, 2020'de arka arkaya yedinci WRC sezonunda da Hyundai'de kalmaya hazırlanıyor. 36 yaşındaki İspanyol surucu, Motorpsort.com'a verdiği demecte 2014'ten beri yarıştığı Koreli ureticide kendisini hem rahat hem de mutlu hissettiğini soyledi. Sordo, "Hyundai ile cok yakınız. Benim acımdan cok yakın, cunku bu insanlarla gercekten iyi hissediyorum. Bana cok saygı duyuyorlar, beni hep duşunuyorlar." "Takım patronu Andrea Adamo ile mutluyum. Bir problemim varsa ona soyleyebilirim ve sonrasında bir kahve alıp, iceriz. Her şey duzelir." dedi. Sordo, Toyota'ya geciş ihtimalini ise şoyle yorumladı: "Tommi Makinen beni gercekten istiyorsa o zaman benimle konuşmalı. Adamo bana geldi ve beni istediğini soyledi." "Normal olan budur. Senden bir şey istersem sana soylerim, bu normal bir şey. Umrumda değil, Tommi ile herhangi bir sorunum yok. İyi birisi ama onunla %100 bir konuşma yapmadım." Sebastien Loeb, gelecek yıl altı ralliye katılmaya hazırlanıyor ve Adamo'nun kalan rallilere katılacak bir surucu bulması gerekiyor. Sordo'nun 2020'de takımda kalmasıyla ilgili Adamo, "Ondan daha iyisini goremiyorum. Bu, burada kaldığı anlamına gelmiyor, bu konuda yanlış anlaşılmak istemem. Onu tutmak istiyorum cunku takımın inşa edilmesine yardım ediyor, cok guvenilir ve iyi bir ruh halinde. Bir sorun olduğunda kimseyi parmağıyla işaret etmiyor. Bana soyleyecek bir şeyi olursa, gelir ve konuşuruz. Dunyaya şov yapmaz. Bu yuzden ondan daha iyi birisini gormediğimi soyleyebilirim." İnternet Haber