Robert Kubica, puan savaşı veremese de Singapur GP performansından memnun kaldığını soyledi. Robert Kubica, Singapur'da gercekleştirilen sıralama turlarında George Russell'ın gerisinde kalmasına rağmen başlangıcta cok iyiydi ve birkac rakibini gecip, onundeki suruculerle savaştı. Polonyalı surucu hafta sonunu puansız kapattı, ancak Rusya GP oncesi verdiği demecte kendi performansından memnun kaldığını dile getirdi. "Singapur cok sıcaktı. Bu nedenle kolay olmadı ama sonunda iyi bir hafta sonu gecirdik. Bu, takvimdeki en zor pist, sıcak şartlarla birlikte orada mucadele etmek cok zor, ama iyi bir iş yaptım ve suruşumden memnun kaldım. Maalesef sıralama turları mukemmel değildi, ikinci turu atamadık. Bunun dışında hafta sonu her şey yolundaydı." "Yarış eğlenceliydi. İlk tur oldukca iyiydi ancak Sainz ile olan durumda biraz şanssızdım. Lastik patlattı ve yedinci virajda yavaşlamam gerekti, bu yuzden bunu yaptığımda iki pilota gecildim." "Hangi lastiklerde olduğuna bağlı olarak, yeniden startlar kolay değildi. Ama en azından diğer aracları gorebiliyorduk ve onlarla biraz savaştık, bir şeyler başarmaya calıştık. Belki de bizim icin pistteki aksiyon acısından sezonun en aktif yarışıydı." Kubica, Rusya icin ise net bir şey soylemekten kacındı. "Pist aracımıza pek uymuyor ama sorun değil. Pisti bilmiyorum, o yuzden işlerin nasıl gideceğini goreceğiz, ama genel olarak her şey normal." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica, Singapur performansından memnun kalmış