Red Bull pilotu Alex Albon, yapılan kıyaslamalara rağmen Max Verstappen'le olan durumla ilgilenmediğini soyledi. Alex Albon, ilk yarıdaki guclu performansı ve Pierre Gasly'nin duşuk performansıyla birlikte Red Bull'da Fransız surucunun yerine gecmişti. Albon, şimdiye kadar Verstappen'in gerisinde kalsa da genel olarak iyi bir iş yapıyor ve ovguler almaya başlamış durumda. Verstappen'le olan kıyaslama icin Albon, "Şahsen Singapur'dan memnunum. Her şey iyiydi. Aynı şey Spa ve Monza icin de soylenebilir. İtalya'da ona Singapur'dan daha az zaman kaybettim, ama o pistte daha az viraj var. Singapur'da cok daha fazlası var." "Tabii ki, her zaman ilerlemek icin cabalarsınız. Ama durum bu. Sochi'deki pisti daha iyi tanıyorum ve calışmaya devam edeceğiz. Hafta sonu boyunca ilerleme kaydediyorum. Her zaman, 'Bu hafta sonu daha once hic olmadığı kadar gucluydum' diye duşunuyorsunuz. Bu onceki yarışların coğunda boyleydi. Bu cok hoş. Goreceğiz." "Max tarafında beni etkileyen ozel bir şey olduğunu soyleyemem. Tabii ki aracı tanıyor ve kendine guven duyuyor, mukemmel bir hızı var. Ama oyle ya da boyle benden daha hızlı olduğu hicbir şey yoktu." yanıtını verdi. Genc surucu, Singapur performansından da memnun kaldı. "Hafta sonunun benim icin kotu gectiğini soyleyemem. Her şey yolunda gitti. Benim icin yarış oldukca sıkıcıydı. Ama mucadeleye katıldığım icin mutluyum, bu yuzden her şey yolunda. Singapur zor bir pist gibi gorunuyordu, hafta sonlarının coğunda biraz geride kaldım ama sonuc fena değil. Şikayet etmek istemiyorum." "Sochi benim Red Bull Racing'deki dorduncu hafta sonum. Buna rağmen Monza veya Spa gibi bazı pistlerde neler yapabileceğimi gosterebileceğim zamanlar oldu. Gercekten daha rahat hissediyorum. Onumuzde Sochi hafta sonu var ve zaten bu pistte mucadele ettim. Tabii ki burası teknik bir pist ama Singapur'daki kadar zor değil." Singapur'daki performanslarının neden beklenenin altında kaldığı sorusuna Albon, "Singapur cok sayıda tumsek ile zor bir pist. Aracta kendimi guvende hissetmek benim icin zordu, cunku bu bir şehir pisti ve hataları affetmiyor. Max ve ben aracın iyi bir dengede olduğu konusunda hemfikiriz. Her şeyin iyi olduğu gorulebiliyordu. Ancak Ferrari ileriye doğru buyuk bir adım attı ve biz biraz geride kaldık. Ama geri kalan kısım kotu değil." şeklinde cevap verdi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Albon, Verstappen'in performansıyla ilgilenmiyor