Nico Hulkenberg, Formula E iddialarına rağmen henuz imzaladığı herhangi bir şey olmadığını soyledi. Formula 1'de koltuksuz kalan Nico Hulkenberg, Williams ve Alfa Romeo ile anlaşamaması halinde başka seriye gececek gibi gorunuyor. Son gunlerde Alman pilotun ismi Formula E takımlarından Mahindra ile anılmaya başlamışdı ve Hulkenberg, sozleşme imzaladığı yonundeki haberleri yalanladı. Mahindra ile anlaşma imzalayıp imzalamadığı sorusuna şoyle yanıt verdi: "Hayır. Hicbir şey imzalamadım. Mahindra ile goruşme bile yapmadım! Bu soylentilerin nereden cıktığını anlamıyorum!" "Ne yapacağımı henuz bilmiyorum. Umarım onumuzdeki iki hafta icinde kesin bir şeyler ortaya cıkacak ancak şu anda hicbir şeye karar verilmedi ve onaylanmadı." "Şahsen kimseyle goruşmedim. Arkadaşlarım ve tanıdıklarımlarından ilgi olduğunu duydum ama şahsen henuz kimseyle konuşmadım." "İdeal olarak her şeyin şimdi onaylanmasını istiyorum. Boylece hemen devam ederdik. Ama şimdilik bir şey yok." "Henuz hicbir şey imzalanmadı ve birkac hafta daha surecek. Bundan daha fazla surmeyecek. Her şey ne kadar cabuk netleşirse o kadar iyi, ama şimdilik soyleyecek hicbir şeyim yok." Hulkenberg, Formula E soruları gelmeye devam edince muhabire dondu ve "Formula E ilgili bir şeyin mi var? Ondan hoşlanıyor olmalısın! Orada olmamı mı istiyorsun?" diye sordu. Sonrasında ise şoyle devam etti: "Henuz neler olacağını bilmiyorum. Elbette seceneklerim var ama onla hakkında henuz yorum yapamam. Bunu anlayacağınızı duşunuyorum." İnternet Haber