Valtteri Bottas, Rusya'da cuma gunu yağmur yağmasını umut ediyor. Valtteri Bottas genel olarak Rusya'da iyi bir performans gosteriyor ve cuma antrenmanlarında tkaım arkadaşı Lewis Hamilton'ın onunde yer almayı başardı. Seans sonrası konuşan Bottas, daha iyisini yapabileceklerini soylerken, yağmurun kendilerine yardımcı olabileceğini de ekledi. "Bu pisti seviyorum cunku suruş yapması eğlenceli bir pist. Doğrusu Red Bull ve Ferrari bugun biraz daha hızlıydı. Hissiyat iyiydi ve aracta buyuk bir denge sorunu yoktu. Belki genel yol tutuşta biraz zorlanıyor ve kayıyor olabiliriz ama bunun dışında iyi hissettim ve zevk aldım. Yine de eğer yarın pole pozisyonu icin savaşmak istiyorsak, bazı kazanclar elde etmemiz gerekiyor. "Her pist başlangıcta biraz kaygan oluyor. Genel olarak normal hissettirdi, bu acıdan diğer pistlerden daha kotu değildi. Yani yol tutuş konusunda kesinlikle endişelenmiyorum." "Elbette daha iyisini yapabileceğimiz her şeyi gozden gecireceğiz ve bir şeyler bulabileceğimize eminim. Lastikler her zaman kilit bir konu ve yarın sıralama turlarında havanın nasıl olacağını goreceğiz." "Eğer kuru zemin varsa tek turda yumuşak lastikten daha fazlasını almamız gerekiyor. Orta ve sert lastiklerin bizim icin oldukca iyi olduğunu duşunuyorum, ancak yumuşak lastikte daha fazla performans bulmamız gerekiyor." "Eminim ki uzun suruşlerde bugun yaptığımızdan daha iyisini yapabiliriz. Yarış temposunun cok kotu olduğunu sanmıyorum. Bu yuzden her halukarda Pazar gunu iyi bir şansımız olacak ve asla bakarsanız yarın yağmur yağmasını istiyorum. Bu sayede sıralama turlarında daha iyi bir şansımız olabilir." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bottas cumartesi gunu yağmur istiyor