Red Bull surucusu Alex Albon aracta kendine yeterince guvenemediğini soyledi. Soci'deki antrenman turları Alex Albon icin pek de iyi gecmedi. Red Bull surucusu ilk seansta takım arkadaşının bir saniye gerisinde altıncı olurken, ikinci seansta iki saniye geride onuncu oldu. Seansın ardından konuşan Albon aracta kendisini pek rahat hissetmediğini dile getirdi. Taylandlı surucu, "Gunun iyi olduğunu soyleyemem. İkinci antrenman seansında tabandaki kucuk hasar nedeniyle uzun sure garajda kalmak zorunda kaldım." "Ne yazık ki bu sebepten oturu pistte beklediğimizden daha az calıştım. Her şeyi ertelemem gerekiyordu ve piste donduğumuzde herkes uzun suruşlere odaklandığı icin hep trafik vardı. Temiz turlar atamıyordum." "Max'in neden bu kadar gerisinde kaldığıma dair herhangi bir cevabım yok.Şimdiye kadar kendimi arac icerisinde guven hissetmem mumkun değildi." "Burada eğer bir virajda aracın davranışlarından memnun değilseniz, 20 virajın hicbirisinde aracın tadını cıkaramazsınız. Bu yuzden geride kaldım. Her şeyi analiz etmeli ve yarın nasıl gelişebileceğimizi anlamamız gerekiyor." Albon yeni motora gectiği icin yarışa beş sıra geriden başlamak zorunda kalacak. "Yaklaşımımızda herhangi bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Savaşmaya devam edeceğiz. Grid cezası aldık ama ne kadar yukarıdan başlarsak o kadar iyi olacak." Albon seans icerisinde Hamilton'la yaşadığı olay icinse, "Bottas'ın arkamda olduğunu duydum, ancak Lewis'in tam arkaman geldiğini bilmiyordum. Onu gormedim, bu benim hatam." acıklamasını yaptı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Albon: "Aracta kendime guvenemiyorum"