Sebastian Vettel, cuma gununun ardından aracta tamamen mutlu olmadığını soyledi. Sebastian Vettel ilk antrenman seansında ucuncu en hızlı isim olurken, ikinci seansta takım arkadaşının 0.7 saniye gerisinde kalıp beşinci oldu. Gunun ardından konuşan Vettel, aracta tamamen rahat hissetmediğine dikkat cekti. "Yarın daha fazla yol tutuş bulabileceğimizden eminim. Bir suru lastik setimiz var. Oğleden sonra biraz tuhaftı ve aracta harika bir his yakalayamadım, ama endişelenecek bir şey yok." "Bazı şeyler denedik. Şimdi aracta tutmak istediklerimizi yarın icin secmeliyiz. Doğru olanları secip secmediğimizi goreceğiz." "Denge acısından bakarsak oğleden sonra biraz zordu. Tamamen mutlu değilim. Dediğim gibi, bazı şeyleri denedik, şimdi neyi aracta tutup, neyi cıkartacağımıza karar vermemiz gerekiyor." "Eğer burada Mercedes'le mucadele edebilirsek bence iyi bir haber olur, bu yuzden en tepeye ne kadar yakın olursak bizim icin o kadar iyi olacak. Şu noktada guc duzenini yorumlayabilir miyiz bilmiyorum. Yarın nerede olacağımızı goreceğiz. Acıkcası havanın nasıl olacağını bilmiyorum, ama zirveye ne kadar yakınsak o kadar iyi olacak." "Yağmur yağacağı soyleniyor. Belki gece yağar ve gun icinde yağmaz. Yine de tum hazırlığı yaptık." "Şimdilik bizim icin inişli cıkışlı bir gun olduğunu soyleyebilirim. Biraz tuhaftı. Red Bull hem sabah hem de oğleden sonra ozellikle ucuncu sektorde cok hızlı gorunuyordu." "Ozellikle denge anlamında aracı daha iyi hale getirebilirsek, daha iyi bir gun gecirebileceğimizi duşunuyorum ve bence yarın bizim icin daha iyi bir gun olmalı." "Aracta ne kadar daha zaman olduğunu bilmek zor, ama umarım yarın işler iyi gecer." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel aracta tamamen mutlu değil