Ferrari ile sozleşmesi 2009 sezonunun sonunda bitecek olan Kimi Raikkonen, Formula 1'i bırakıp bırakmayacağı konusunda henuz karar vermediğini acıkladı. Ferrari'nin dunya şampiyonu pilotu Raikkonen, sozleşmesi bittikten sonra kariyerine devam edip etmeme konusunda kararsız. İtalyan takımıyla 2009'un sonuna kadar anlaşması bulunan 28 yaşındaki Fin, pilot, "bırakacağım yolundaki iddialar birkac yıldır dile getiriliyor. Her zaman şunu soyledim: Sozleşmem gelecek yılın sonunda bitiyor. Devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Sozleşme suresi dolduktan sonra bakacağız" dedi. Raikkonen, "Formula 1'i bıraktığım zaman yapacak daha guzel ve eğlenceli şeyler bulacağıma eminim. Gelecek yıldan sonra neler olur bilmiyorum. Belki de kararımı bu yıl veririm" diye konuştu. Kanada Grand Prix'si icin bulunduğu Montreal'de basına konuşan Ferrari pilotu, zevk aldığı ve kendisi icin doğru olanı yaptığına inandığı surece Formula 1'e devam edeceğini vurguladı. Raikkonen, şu an Formula 1 dunyasında hoşuna gitmeyen bazı şeyler olduğunu, kararını verirken bunları dikkate alacağını dile getirdi: "Yarışmayı seviyorum ama bunun dışında gelişen olaylar beni huzursuz ediyor. F1'deki herkes yarışmayı ve araba kullanmayı sevdiği icin burada ama sizi rahatsız eden ve istemediğiniz durumlar cok fazlalaşırsa ayrılma zamanı gelmiş demektir." Kaynak __________________