Romain Grosjean, bu sene Haas’ın yaşadığı ruzgar tuneli-arac uyuşmazlığı sorununu, 2014’te Lotus’ta tecrube ettiği sorunlara benzetti. Grosjean, Lotus’un ruzgar tunelindeki rakamlara cok guvendiğini ve yeni hibrid kurallarının ilk yılında aracın şampiyonluk kazanabilecek potansiyele sahip olduğunun kendisine soylendiğini belirtti. Renault motorlu E22, pist uzerinde zayıf bir performans gostermiş ve takım berbat bir sezon gecirip takımlar şampiyonasında sekizinci olabilmişti. Grosjean, ruzgar tunelindeki sonucların bazen piste yansımadığını ve bunun da bu konuda bir ornek olduğunu soyledi. Grosjean, “2014 Lotus, cok iyi bir ornekti. Ocak 2014’te bana aracın dunya şampiyonu olabilecek kadar iyi olduğunu soylenmişti ve o zaman buna inanmıştım! Elbette o kadar iyi değildi.” “Ancak ruzgar tunelinde gorduklerimiz ile pistte gorduklerimiz cok farklıydı ve buyuk korelasyon sorunlarını kabullenmemiz Macaristan’ı buldu.” “Ondan sonra gercekten iyi iş yaptılar, bunu anladılar ve bu yuzden 2015 cok daha iyiydi.” “Ruzgar tunelinde her zaman teorik bir yolunuz vardır ve istediğiniz kadar bunu yapabilirsiniz, ancak bunu gercek hayata dondurduğunuzde işler her zaman biraz farklı olur.” “Acıkcası bu anlamaya, belirlemeye ve gelecekte daha iyisini yapmaya calıştığımız bir şey.” “Cok fazla şeyi anlamaya calışıyoruz ve Budapeşte’ye kadar goremediklerimizi artık gorduğumuzu duşunuyoruz, daha fazlasını biliyoruz ancak yine de aracın tam olarak neresinin sorun yarattığını bulmamız gerekiyor.” “Ruzgar tunelinden elde ettikleri verinin ve pistten aldığımız verinin gercek olduğunu biliyorum, ancak bu ikisi uyuşmuyor.” “Hic kimseyi veya anlamadığım hicbir şeyi suclamak istemiyorum, ancak hangi tuneli kullandığımızı biliyoruz, oldukca iyi şekilde ayarlandığını biliyoruz ve son uc yarıştır kazanıyor. Bu yuzden bir şekilde calışmalı.” şeklinde konuştu. Haas, iki farklı versiyon aracla denemeler yapmaya devam ediyor. Grosjean, iki versiyon aracla yarışmanın hafta sonlarını zorlaştırdığını belirtti. “Bu cok zor. Şu anda herhangi bir yerde cok iyi olmayı beklemiyoruz, bu yuzden sadece buyuk bir test havuzundayız ve gelecek seneye bakıyoruz.” “Eğer duşunduğumuzden daha iyi performans gosterdiğimiz bir pist olursa, bu harika olur ve muhtemelen aero ayarlarıyla fazla oynamayız.” “Ancak şu anda onceliğimiz, aracın hangi parcasının uyuşma sorununa yol actığını bulmak.” İnternet Haber