Nico Hulkenberg, hafta sonu boyunca aracta cok iyi hissettiğini soylerken, takım arkadaşı Daniel Ricciardo kendisi icin zor bir hafta sonu olduğunu soyledi. Renault, şampiyonada McLaren'la dordunculuk savaşı veriyor ve Rusya'da iki takım arasındaki savaş devam etti. Nico Hulkenberg, Carlos Sainz'ın hemen gerisinde yedinci sırada yer aldı ve Max Verstappen'in cezasıyla yarışa altıncı başlayacak. Hulkenberg, gunun kendisi icin cok iyi gectiğini ve arac icerisinde kendisini mutlu hissettiğini soyledi. “Bugunden memnunum cunku turlarım temiz ve tutarlıydı. Seanslar arasında iyi bir ilerleme kaydetmeyi başardık ve sıralama turlarını ilk onda bitirmeyi hak ettik." "Hafta sonunun başından beri arac icerisinde kendimi rahat hissediyorum ve iyi suruş cıkarıyorum. Elbette bunu soylerken, Carlos'un (Sainz) onunde olmak da guzel olurdu." "Orta grup yine cok yakın. Fakat yarın bazı iyi puanlar icin savaşacağız. Bugun iyi bir iş cıkarmayı başardık." Daniel Ricciardo ise onuncu sırada tamamladığı sıralama turlarının ardından tum hafta sonu boyunca arac icerisinde zorlandığına dikkat cekti. “Tum hafta sonu boyunca o kadar da hızlı olmayı başaramadım. Bu yuzden Q3’e kalmak bile oldukca iyi oldu. Hedefimiz buydu ve bunu gercekleştirdik." "İlk bolumde bir set fazla lastik kullanmak zorunda kaldım. Bu, ucuncu bolumde sadece bir set yeni lastik kullanabileceğim anlamına geliyordu ve onuncu sıradan daha yuksek bir sonuc alabilecek kadar kadar hızlı değildim." "Yarın daha iyisini yapmaya calışacağız. Puan kazanmak icin iyi şansımız var, bunu yapmak icin cok calışacağız. Nico sıralama turlarında mukemmel bir performans sergiledi. Tum hafta sonu hızlıydı." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hulkenberg: "Aracta cok rahatım"