Racing Point pilotları Sergio Perez ve Lance Stroll, ikinci bolumde elenmelerinin ardından hayal kırıklığı yaşadılar. Racing Point icin zorlu gecen sezon Rusya'da da devam ederken, Sergio Perez ve Lance Stroll ikinci bolumde sıralama turlarına veda ettiler. Seansı 15. sırada noktalayan Perez, verdiği demecte puan kazanmak icin iyi bir fırsata sahip olduğunu soyledi. Perez, “Bugun ozellikle de farkların bu kadar az olduğunu duşunursek, hepimiz biraz daha fazlasını bekliyorduk. 3. bolume kalmalıydık, ancak 7. viraja girdiğimde kerbe olması gerekenden daha sert cıktım ve orada biraz zaman kaybettim." "Cok, cok yakındı ve cok yazık oldu ama yarın icin cok iyimserim. Hızlı bir aracımız var ve puan kazanmak icin iyi bir fırsatımız olduğunu duşunuyorum." dedi. Lance Stroll ise sıralama turlarını 15. sırada tamamladı ve en hızlı turunda hata yaptığını soyledi. Kanadalı pilot, “Her şey iyi başladı. Doğru dengeyi bulduk ve ilk sektorun orta hızlı virajlarındaki hız cok iyiydi, ancak yuksek hızlı yedinci virajda aracın arka tarafının kontrolunu kaybettim ve cok genişten dondum." "Eğer burada bir virajı kotu gecirdiyseniz, sonraki iki veya uc viraj da kotu gidiyor. Bu yuzden tur heba oldu. Cok uzucu cunku bugun daha fazlasını istedim cunku tum takım cok calıştı." "Biraz can yakıcı ama yarın geri donup, sahip olduğumuz stratejiyi puan kazanmak icin kullanabiliriz." dedi. İnternet Haber