McLaren Pilotu Heikki Kovalainen, takım arkadaşı Lewis Hamilton'ı gecmenin onceliği olmadığını soyledi. Sezona Avustralya zaferi ile başlayan, ancak daha sonra kendi hatalarıyla bekleneni vermeyen Hamilton'ı ozellikle Bahreyn'de geride bırakan Kovalainen, İngiliz Daily Star Gazetesine bugun yaptığı acıklamada, "Eğer bir yarışta birimiz 3. ve diğerimiz 4. sıradaysak ve ben Lewis'in onundeysem, acıkca konuşmak gerekirse onumdeki iki kişiyi duşunurum. Kendime guvenim tam ve kimseden cekinmiyorum. Yarış suresince 'acaba Lewis nedelerde?' diye hic duşunmuyorum" dedi. Ote yandan Formula 1'deki ikinci yılı olan 2008 sezonuna beklediğinden daha iyi bir performansla başladığını belirten Fin Pilot, bunun kendisi icin hem surpriz, hem de cok sevindirici olduğunu kaydetti. Kovalainen Bahreyn GP'si sonrası pilotlar klasmanında Hamilton ile aynı puanda ve lider Kimi Raikkonen'in 5 puan gerisinde bulunuyor. Kovalainen konuya ilişkin olarak; "Sezonda bu kadar erken pole pozisyonu ve podyum icin mucadele edeceğimi sanmıyordum. Bu benim icin bir surpriz oldu" dedi. Kaynak __________________