"Kaybetmeye niyetim yok"
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- "Kaybetmeye niyetim yok"
-
17-10-2019, 09:52:51Almanya'nın Baden-Wurttemberg eyaletindeki Stuttgart kentinde 3 Mayıs'ta kemerini korumak icin ringe cıkacak olan yarı ağır sıklet WBA Dunya Boks Şampiyonu Fırat Arslan (37), 20 yıl ağır bir şekilde calışma sonrasında aldığı şampiyonluk kemerini hemen kaybetmeye niyeti olmadığını soyledi.. Arslan, Stuttgart'taki ''Schleyerhalle'' salonunda Amerikalı Darnell Wilson'a karşı yapacağı karşılaşma oncesi duzenlediği basın toplantısında, ''20 yıl ağır bir calışma sonrasında elde ettiğim kemeri hemen teslim etmeye niyetim yok'' dedi. Almanya'nın Dresden kentinde 24 Kasım 2007 tarihinde ABD'li efsane boksor Virgil Hill'i yenerek Dunya Şampiyonu olan Arslan, Wilson'a karşı yapacağı mac icin haftalardır cok ağır bir şekilde calıştığını ifade etti. Baden-Wurttemberg eyaletindeki Sussen kentinden gelen Arslan, ''Stuttgart'ta ringe cıkmam benim icin cok onemli. Beni tanıyan herkes gelecek'' dedi. Arslan, profesyonel boks yaşamında şimdiye kadar yaptığı 32 karşılaşmadan, 18'i nakavt olmak uzere 28'ini kazandı. __________________