Lewis Hamilton, Ferrari'nin cok iyi bir tempoya sahip olmasından oturu sonucun kendileri icin inanılmaz olduğunu soyledi. Lewis Hamilton ikinci sıradan başladığı yarışta startta Sebastian Vettel'e gecildi ancak Sanal Guvenlik Aracı periyodunda pit stop yapınca zafere ulaşmayı başardı. Hafta sonu boyunca ustun olan taraf Ferrari'ydi ve bu zaferle Mercedes, uc yarışlık galibiyet hasretine de son vermiş oldu. Yarış sonrası konuşan Hamilton, elde ettiği zaferin ardından hem kendisi hem de takımı icin mutlu olduğunu soyledi. "Bu hafta sonu buradaki herkes icin inanılmaz bir iş başardık, asla pes etmedik, yeni şeyler denedik, surekli ilerlemek icin zorladık, yenilikci olup asla pes etmedik. Bu bana gercekten inanılmaz ilham veriyor." "Ferrari pilotlarının yarışın başından itibaren ne kadar hızlı olduklarına bakarsak, bu sonuc gercekten inanılmaz. Onlara ayak uydurmak gercekten inanılmaz zordu." "Pes etmedik ve surekli zorladık.Durust olmam gerekirse, şampiyonluğu cok fazla duşunmemeye calışıyorum. Her yarışa ayrı odaklanıyorum. Bir adımım diğerini takip ediyor." "Sendelemek istemiyoruz ancak tabii ki araca performans eklemeye devam etmeliyiz. Stuttgart'taki patronlarımın bugun cok mutlu olduklarından eminim." "Cok uzun zaman oldu gibi ancak aynı zamanda sanki ilk sefermiş gibi hissediyorum. Bu yuzden ozel hissediyorum" İnternet Haber