Alex Albon, Rusya GP'de ortaya koyduğu performanstan memnun kaldığını soyledi. Alex Albon, Red Bull ile cıktığı dorduncu yarışta iyi bir performans sergiledi ve pit yolundan başlamasına rağmen beşinci oldu. Taylandlı surucu cumartesi gunu yaptığı kazanın ardından, pazar gunu ortaya koyduğu performanstan oturu mutlu olduğunu soyledi. "Evet, zorlu cumartesi gununden sonra mutluyuz. Bence bu yapabileceğimizin en iyisiydi. Guvenlik aracı ve bunun gibi şeylerde biraz şanslıydık, ama yine de tempomuz vardı. Bu yuzden mutluyum. Acıkcası cumartesi gununden sonra boyle bir sonuc almak iyi oldu." "Frenlemek yarış boyunca cok zordu. Bence bu pist, ondeki aracları takip ederken diğer pistlere kıyasla cok daha kotu hissettiriyor. Biraz cadde pisti gibi. Yani, evet, takip ederken yere basma gucu kaybı cok buyuktu. Spa ve Monza'daki gibi gecişler yapamayacağım anlamına geliyordu. İnsanları gecemedim." Albon ozellikle ilk antrenmanlarda zorlandığını ve gelecek yarışlarda daha iyi bir his yakalaması gerektiğini soyledi. "İlk seans şu anda her zaman bir sorun gibi geliyor. Durum hafta sonu boyunca giderek daha iyi hale geliyor ve ardından pazar gunu hemen hemen her şey normale donuyor." "Sadece hafta sonunun başlangıcında bu ritmi yakalamam ve tempoyu bulmam gerekiyor. Bunun zor bir hafta sonu olduğu doğru, ancak gelişimden memnunum." "Onumuzdeki yarışlar arasında sadece Abu Dabi'de suruş yaptım. Oğrenmenin kolay bir yolu yok ve hÂl aracı oğrenmeye calışıyorum. Yine de yeni mucadelelere hazırım." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Albon sonuctan memnun