"Kazanmak istiyorum"
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- "Kazanmak istiyorum"
-
17-10-2019, 09:35:13Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa, bugun yapılan 2 antrenman turu sonrası, İstanbul Park Pisti'ni sevdiğini ve burada 3. kez birinci olmak istediğini soyledi. İlk antrenman turlarının en hızlısı olan Massa, İstanbul Park'ta kendisini rahat hissettiğini belirterek, ''Yarın ve pazar gunu burada cok daha iyi olacağıma inanıyorum. Son 2 yılda olduğu gibi yine kazanmak istiyorum'' dedi. İkinci antrenman turlarında en hızlı tur zamanına imza atan Massa'nın takım arkadaşı Kimi Raikkonen ise sabah bazı problemler yaşadığını, aracında yaptıkları ayarlarla sorunu giderdiklerini ifade ederek, ''Oğleden sonra daha iyi bir performans oldu. Sabah belki zaman kaybettik, ama yaptığımız ayarlarla hafta sonuna da iyi hazırlanmış olduk'' diye konuştu. Son İspanya Grand Prix'sinde gecirdiği kazanın ardından İstanbul'da yarışmaya devam eden Vodafone McLaren Mercedes'in Finli pilotu Heikki Kovalainen de ''Bugun benim icin pozitif bir gundu. Geri donmek guzel'' dedi. BMW Sauber'in Polonyalı pilotu Robert Kubica, bazı kucuk teknik problemler nedeniyle ilk antrenman turlarında fazla piste cıkamadığını kaydederek, ''Hala bazı kucuk problemlerimiz var ama bunu yarına kadar gidereceğimize inanıyorum'' şeklinde konuştu. Renault pilotu İspanyol Fernando Alonso, pist durumunun bugun cok ideal olmadığını, ama buna rağmen iyi calıştıklarını soylerken, ikinci antrenman turları sırasında kaza yapan Red Bull Racing takımının Avustralyalı pilotu Mark Webber, 6. virajdaki kazanın, tamamen kendi hatasından kaynaklandığını ifade etti. Kaynak : AA __________________