KTM surucusu Pol Espargaro, Aragon'da sol el bileğine verdiği hasara rağmen bu hafta sonu yapılacak MotoGP Tayland Grand Prix'sinde mucadele edebilecek. Espargaro, Aragon'daki dorduncu antrenman seansında kaza yapmış ve sıralama turlarından once ameliyat olmak icin Barcelona'daki bir hastaneye goturulmuştu. Onun yokluğunda KTM, Miguel Oliveira ile sadece uc puan alabildi ve hafta sonu takım icin zor gecti. Kazadan iki hafta sonra Espargaro'nun Tayland'da yarışabilecek durumda olduğu acıklandı. Espargaro, "Evimde benim icin cok uzun bir hafta oldu ve hem antrenman yapmaya hem de hazırlanmaya calıştım. Tayland'da yarışmak temel hedefimdi ancak fizik tedavi, kriyoterapi, manyetik terapi, lazerler, yani mumkun olan tum cihazları kullandım." "24 saat rehabilite ediliyor gibiydim. Uyurken bile manyetik terapi kullanıyordum. Evde daha fazla duramazdım." dedi. Espargaro, 14 dikiş atıldığını ve evde kalması kendisi icin daha iyi olsa da, KTM'yi geliştirmek adına Tayland'da yarışmak istediğini soyledi. "14 dikiş var. Sakatlığım icin oturmak daha iyi olsa da, daha fazla dinlenmek istemedim. Yarışmak istiyorum, motosikleti geliştirmeye devam etmek ve KTM'ye yardım etmek istiyorum." Espargaro, bitime beş yarış kala şampiyonada 11. sırada yer alıyor ve daha şimdiden gecen yıldan 26 puan daha fazla almayı başardı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Espargaro, Tayland'da yarışabilecek