Kimi Raikkonen, Formula 1'i pilot olarak bıraktığı zaman padokta yer almayacağını soyledi. Kimi Raikkonen uzun suredir Formula 1'de yer alıyor ve gelecek yıl da Alfa Romeo ile sporun bir parcası olmaya devam edecek. Raikkonen'in 2020 sonrasında kalma ihtimali bulunsa da, artık iki tane cocuğu var ve onların gelişimine yonelebileceği duşunuluyor. F1News.ru'ya konuşan Raikkonen, baba olduktan sonra tavrının nasıl değiştiği sorusuna "Değiştiğini zannetmiyorum. Tabii ki cocukların gelmesinden oturu yeni oncelikleriniz ve sorumluluklarınız var. Fakat bana gore cocuklar olmadan onceki hayatımla karşılaştırıldığında değişen bir şey yok." "Onları yarışmak icin zorlamıyorum. Ama benden yardım isterlerse, onlara tavsiyelerde bulunabilirim. Ancak yarış kariyerinin bitiminden sonra padokta gorunmeye devam edeceğimi sanmıyorum." Modern Formula 1'in 10-15 yıl oncekinden farklı olup olmadığı sorusuna, "Sporumuz değişti. Artık kariyerime başladığım zamana gore basın ve sponsorlarla ilgili daha fazla iş var."yanıtını verdi. Uc Formula 1 pilotuyla aya ucmak zorunda olsaydı kimleri sececeği sorusuna ise, "Formula 1 pilotlarıyla cok fazla zaman gecirmek istediğimden emin değilim!" yanıtını verdi. Fin pilot, gittiği ulkelerden en cok hangisini sevdiği ve favorisinin hangisi olduğu sorusuna ise şoyle yanıt verdi: "Formula 1'in Finlandiya'da yapılması harika olurdu. Her yarışa pek cok Finli taraftar gelirdi. Şahsen takvimde olmasından memnun olurum. İnternet Haber