Eski Formula 1 pilotu Jean Alesi, asfalt pist dışı bolumunde hızlı giden suruculere cezalar verilmesi gerektiğini duşunuyor. Sochi'de gercekleştirilen Formula 2 yarışında Jack Aitken ve Nikita Mazepin, asfalt kacış alanında temas yaşadılar ve temasın etkisiyle Nobuharu Matsushita'nın uzerine doğru savrulup, buyuk bir kazaya sebep oldular. Sonuc olarak Mazepin suclu kabul edildi ve 15 sıralık grid cezası aldı. Bu olay, Anthoine Hubert'ın hayatına mal olan ve Juan Manuel Correa'nın da ağır yaralanmasına sebep olan yarıştan kısa bir sure sonra yaşandı. Motorsport.com'a konuşan Alesi, "Kader size bazen bir uyarı gonderir. Maalesef Anthoine'nin hayatına mal oldu." "Soyleyebileceğim tek şey maalesef bu. Bir şey olduğu zaman suclama yapan insanlardan nefret ediyorum, bu yuzden kimseyi suclamak istemiyorum fakat bir uyarı aldığımız ortada ve şimdi buna karşı tepki gostermemiz gerekiyor." "Şu anda FIA ve pistlerin guvenlik evrimi, asfalt kacış alanlarına doğru koydu. Normalde oralarda cakıl havuzları vardı." "Şimdi buna sahibiz ve durumu bunlara uyarlamamız gerekiyor. Dışarı cıktıklarında hızlarını yarıya duşurmeliler. 250 km/s'lik yuksek bir surat var diyelim, pist dışına cıkınca 120/130 km/s'e inmelisiniz. Eğer 100 km/s ile gidiyorsanız, o zaman 40/50 km/s'ye duşurmelisiniz." "Pist dışına cıkınca belki iki ya da uc pozisyon kaybedebilirsiniz ama asla Sochi benzeri bir durum yaşanmaz." "Birisi şikanı mumkun olduğunca hızlı gecmek icin tam gazda kaldı ve diğeri de 'tamam virajı donemiyorum, duzluğe mumkun olduğunca cabuk cıkmalıyım' diye duşundu. Sonunda birbirlerine carptılar ve buyuk bir kaza yaptılar." Alesi'ye gore sorunu cozmenin tek yolu sert cezalar. "Bir tartıyı kacırıyorsunuz ve yarışa pitten başlıyorsunuz. Boyle olmalı. Hızı azaltmazsanız, pitten başlamalısınız. Beli bir zaman sonra, bir, iki ya da uc seferden sonra durumu anlamaya başlarsınız." "Yarış sırasında olursa bazen beş saniyelik ceza veriyorlar. Hayır, pitten gecme cezası verilmeli." Alesi, sadece F2 hakkında konuşmadığını soyledi ve devam etti: "Her kategori icin, her yer icin gecerli. Ozellikle guvenlik konusunda sıkı kurallara ihtiyac var. Surduğum ve şu an gorduğum araclar arasındaki guvenlik evrimi cok buyuk. Monza'da bir F2 aracı surdum. Araca oturunca hicbir şey olmayacağını hissediyorsunuz. Durum ve ruh hali boyleyken, bazı kurallar olması gerekiyor." "Ayrıca pistler icin de ekonomik bir denge var. Formula 1 var, MotoGP var, GT'ler var, her kategorinin kendi sorunları var. Yani durum boyle iken pistlere 'pisti Formula 1 icin yap' diyemezsiniz. Pisti tum bu kategoriler icin hazırlayabilmek adına esneklik gerekiyor. Pistleri her zaman değiştiremiyoruz." Alesi, Almanya'da pist dışındaki kaygan zeminde yaşananlardan sonra bu duruma izin vermemesi gerektiğini soyledi. "Hochkenheim'da gorduklerimiz kabul edilebilir şeyler değil. Asfalt kacış alanıydı ancak yağ douydu ve neredeyse buz ustunde suruş gibiydi." "Orada iki ya da uc arac kaza yaptı. Benim icin kabul edilebilir bir durum değil. Bence burada iceriye kıyasla dışarıda daha fazla yol tutuşun olduğu Paul Ricard''daki ozel asfalttan gerekiyor." İnternet Haber