Tum gelir yardım kuruluşlarına
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Tum gelir yardım kuruluşlarına
-
17-10-2019, 09:28:16Turkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) onculuğunde Nazionale Piloti işbirliğiyle Turkiye'de ilk kez duzenlenecek "Formula Futbol Şoleni" 22 Ağustos Carşamba gunu Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak. Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulubu'nun katkılarıyla yapılacak, Formula 1 ve All Stars takımlarını karşı karşıya getirecek gosteri macından elde edilecek gelir, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kultur Kurumu (UNESCO), Anne Cocuk Eğitim Vakfı (ACEV) ve Umut Cocukları Derneği'ne aktarılacak. Formula 1 takımında, Michael Schumacher ve Fernando Alonso'nun da aralarında bulunduğu F1 ve motorsporları dunyasının unluleri yer alırken, All Stars Takımı'nın oyuncuları, macların yapıldığı ulkenin unlu politikacı, sanatcı, yarışcı ve eski futbolcularından oluşturuluyor. 1981 yılından bu yana ulusal ve uluslararası yardım kuruluşlarına destek sağlamak amacıyla başlatılan gosteri maclarından elde edilen gelirden bugune kadar yardım kuruluşları ve derneklere 13 milyon Euro aktarıldığı bildirildi. __________________