Ecclestone, McLaren'ı kurtarmak icin caba sarf etmiş
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ecclestone, McLaren'ı kurtarmak icin caba sarf etmiş
-
17-10-2019, 09:27:30Formula 1 patronu Bernie Ecclestone, McLaren takımının dava surecinde 2 yıllık ihracın eşiğine geldiğini ve kendisinin bunu engellemek icin elinden gelen gayreti sarf ettiğini soyledi. "McLaren'ın 2 yıllık ihracı işten bile değildi. Bu gercekten kuvvetli bir ihtimaldi ve ucuz atlattılar" diyen Ecclestone, BBC televizyonuna yaptığı acıklamada, bunu engellemek icin para ve puan cezası yoluna gidilmesi icin yoğun caba sarf ettiğini ifade etti. Ecclestone, dava sırasında ihrac ihtimalinin herkesin sandığından daha buyuk olduğunu, şayet boyle bir durum gercekleşseydi sporun buyuk zarar goreceğini de belirtti. Yaşlı kurt, "Formula 1 şimdi eskiden olduğundan cok daha şeffaf. Eğer bir takım diğerine yardım ediyorsa veya yardım alıyorsa, yardım ettiği ya da yardım aldığı takım kendisinden daha kucuk olsa bile cok ciddi ve merhametsiz tehlikelerle karşı karşıya demektir. McLaren şukretmeli; zira sandığından daha buyuk bir bela kapısına kadar geldi ama geri dondu" şeklinde konuştu. __________________