Cyril Abiteboul, Esteban Ocon'un takıma gelişinin Daniel Ricciardo ile 'tatlı problemlere' yol acabileceğini duşunuyor. Gelecek sezonki Renault kadrosu, şampiyonanın en ilgi cekici kadrolarından birisi olacağa benziyor, cunku Daniel Riccardo en yetenekli genc suruculer arasında yer alan Esteban Ocon'la takım arkadaşı olacak Takım patronu Cyril Abiteboul iki pilot arasındaki ilişkilerin zor olabileceğini duşunuyor. Abiteboul, "Bazen Formula 1'deki temel sorun, uzun bir kariyere sahip olan insanlara sahip olmak. Onlar birazcık da Formula 1'de olmak icin orada oluyorlar ve kazanmak onlar icin ikincil onemde oluyor. Bunu şirketin hicbir pozisyonunda gormek istemiyorum." "Beni yanlış anlamayın, Nico Hulkenberg'den bahsetmiyorum. Fakat bana gore eğer pilotunuz sadece 22 yaşındaysa ve kariyerinin başındaysa, geleceği icin savaşması gerekiyor ve bu da her şeye farklı bir dinamik katıyor. Bana oyle geliyor ki, takımımızın ihtiyacı olan dinamikler bunlar." "Bana Esteban'ı Nico'dan daha iyi olduğu icin mi aldığımı sorarsanız, şahsen bu soruya cevap vermek icin hazır olmadığımı soyleyebilirim. Ama gelişinin takıma yardımcı olacağını mı duşunuyorum? Evet, bence oyle." dedi. Abiteboul, gelecek yıl iki pilotu kontrol altında tutmanın zor olup olmayacağı sorusuna, “Esteban, Daniel'i yenmek istiyor ve durum boyle iken yonetimsel acıdan, beni pit duvarında bazı zorluklar beklediğini biliyorum. Ancak bunlar tatlı problemler." yanıtını verdi. Renault şu anda şampiyonayı McLaren'ın gerisinde beşinci sırada goturuyor. İnternet Haber