Lewis Hamilton gelecekte Ferrari'ye gecişi reddetmese de Mercedes'e olan sadakatinin cok onemli olduğunu duşunuyor. Mercedes pilotu Lewis Hamilton, genc yaşlardan bu yana Alman ureticiyle bağlara sahip ve tum şampiyonluklarını Mercedes motorlu McLaren ve Mercedes fabrika takımıyla aldı. Hamilton bu yıl şampiyon olması halinde son altı yıldaki beşinci şampiyonluğunu yakalayacak ve 2020 sonrasında ne yapacağı merak konusu. Kimileri onu Ferrari'de gormek istese de, onun İtalyan takıma gecip gecmeyeceği belli değil. Bu konuda İngiliz basınına konuşan Hamilton, "Kırmızı rengin icinde iyi gorunduğumun farkındayım, ancak bu gercekten cok ama cok zor bir senaryo." "Ben 13 yıldır Mercedes'le beraberim. Değişiklik yapmak her zaman icin havalıdır, ama sadakat en onemlisidir. Sol kolumdaki bu dovmeyi işte bu yuzden yaptırdım." "Sonsuza kadar yarışmayacağım. Gelecekte beni ne bekliyor? Mercedes'te yarışmanın otesinde daha cılgınca bir şeyin parcası olmak ister miyim?" "Mesela takım değiştirip değiştirmeyeceğimi ya da benzeri şeyler yapıp yapmayacağımı bilmiyorum." dedi. Hamilton, Suzuka yarışı hakkında da konuştu. "Bu, harika bir yarış olacak cunku Suzuka inanılmaz bir yer. Yılın en heyecan verici pistlerinden birisi ve şimdi durum her zamankinden daha heyecan verici. Cunku inanılmaz hızlarda olan, birbirlerini zorlayan ve yarış kazanma potansiyeline sahip olan uc takım var." "Kimin en hızlı olacağına dair hicbir fikrim yok ama şu anda Ferrari cok baskın. Belki de orası bizim aracımıza uyar kim bilir? Veya belki de Red Bull'a uyar." "Bu heyecan verici cunku bu gercek suruculerin pisti, yılın en iyilerinden birisi." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Kırmızı renk bana yakışıyor fakat sadakat en onemlisi"