[IMG]http://img145.**************/img145/4194/logo2uy50iv.jpg[/IMG] Formula 1'de gecen sezonun bitişiyle birlikte McLaren takımından Ferrari'ye transfer olan Fin pilot Kimi Raikkonen, yeni takımında eski stilinde bir değişikliğe gitmeyeceğini soyledi. Ferrari takımında ilk kez resmi olarak basının karşısına gecen Finli pilot Kimi Raikkonen, ''Oldukca iyi calıştığını gorduğum eski stilimde değişikliğe gitmeyeceğim'' dedi. Uzun donemdir Formula 1 cevrelerinde tartışılan Raikkonen'in İtalyan takımla uyum sağlayıp sağlayamayacağı tartışmalarına da acıklık getiren Finli pilot, ''McLaren takımında yarış stilimi değiştirsem bile fayda etmezdi. Cunku, kullandığım araclar beni yarışın sonuna kadar goturecek sağlamlıkta değildi'' diyerek eski takımını eleştirirken, ''Şu ana kadar her şey mukemmel gidiyor. Bu takımla calışmak, F1'deki diğer takımlarda calışmaktan daha kolay'' diyerek yeni takımına ovgu yağdırdı. Kendisinin 7 kez dunya şampiyonu olmuş Ferrari'nin gecen yılki pilotu Michael Schumacher ile karşılaştırılmasını normal karşıladığını ifade eden Raikkonen, ''İnsanların ne dediğini cok takmıyorum. Ben Schumacher değilim ve benim takımım benim Schumacher olmamı da beklemiyor. Beraber calışmanın en iyi yolunu bulmaya calışıyorum'' diye konuştu. Pistlerin 'Buz Adamı' olarak tanımlanan Kimi Raikkonen, 2005 sezonunu suruculer klasmanında Fernando Alonso'nun ardında tamamlamış, ancak gecen yıl yaşadığı şanssızlıklar neticesinde hic yarış kazanamamıştı. Dunyanın en cok seyirci toplayan otomobil sporu Formula 1 yeni sezon 18 Martta yapılacak Avustralya Grand Prix'siyle başlayacak. __________________