Montoya NASCAR Busch'da ilk zaferini kazandı
Spor Haberleri0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Montoya NASCAR Busch'da ilk zaferini kazandı
-
17-10-2019, 09:17:27Montoya NASCAR Busch'da ilk zaferini kazandı Juan Pablo Montoya, Mek***a'daki Autodromo Hermanos Rodriguez'de ilk NASCAR zaferine imza attı. Kolombiyalı surucu, Telcel Motorola Mexico 200'de takım arkadaşı Scott Pruett'i tartışmalı bir manevrayla solladıktan sonra serideki ilk zaferine ulaştı. Yarışın ilk bolumunu lider ***uren Montoya, yakıtının tukenmesi uzerine ekstra pitstop yapmak zorunda kalınca 21. sıraya gerilemek durumunda kaldı. Muthiş bir performans gostererek son 20 turda aradaki mesafeyi kapatan Kolombiyalı pilot, Busch Serisi'nde kazanan ilk Latin surucu oldu. Montoya yarış sonrasında yaptığı acıklamada, "Gercekten cok mutluyum. Aracta yarışı bitirmek icin yeterli yakıt bulunmadığını soylediklerinde bu yarışı da kazanamayacağımı duşunmuştum. Ancak karşılaştığımız tum problemlere rağmen takım olarak harika bir iş cıkardık" dedi. Tartışmalı sollama konusunda ise, "Scott'la yaşananlardan dolayı cok uzgunum. Her ikimiz de aynı takımdayız. Biliyorsunuz, surekli birlikte yarışıyoruz" dedi. Montoya, "Ondan biraz daha gec frene basınca iceri doğru girdim. Pisti oldukca geniş aldığı icin beni gorduğunu duşundum. Ancak bir anda karşılaştık, Aman tanrım dedim icimden ama kacacak da yer yoktu. Kacmaya calıştım ama cok gecti" dedi. __________________