Ralf F1 geleceğinden endişe etmiyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Ralf F1 geleceğinden endişe etmiyor
-
17-10-2019, 09:16:45Toyota pilotu takımda son iki sezondur devam eden kan kaybına rağmen Formula 1 geleceğine ilişkin endişelerinin bulunmadığını ifade etti. Schumacher, "Sadece sezonu bitirmek istiyorum. Diğer takımlarla konuştuğum da doğru" dedi. Alman surucu, "Bundan daha fazlasını konuşmayacağım. Şu an sezonun geri kalan birkac yarışını bitirmek istiyorum" şeklinde konuştu. Toyota ile sozleşmesi bu yıl sona erecek olan Schumacher, "Toyota'ya katıldığımda, bunun cok buyuk bir vazife olduğunu biliyordum. Fakat surec istediğim gibi gelişmedi. 2005'te Toyota'ya katılmadan once Williams'ta 6yarış kazanan Alman surucu, "Durust olmak gerekirse, istediğim şeyler olmadı. Biz puan almak, podyumlara cıkmayı bekliyorduk. Fakat olmadı. Ancak hala bunun olma ihtimali var. Formula 1'de herşey değişebilir" dedi. Formula 1'e girdiği 2002'den bu yana tek bir zafer bile yaşayamayan Toyota, Fuji Speedway'da kendi seyircisi onune daha buyuk bir baskı altında cıkacak. Schumacher, "Beklentiler yine cok yuksek. Bizse sadece iyi bir hafta sonu gecirmeyi umut ediyoruz" dedi. Formula 1'e bir milyar dolar civarında para harcayan Toyota gectiğimiz sezon ilerleme kaydetmek yerine gerileme yaşamıştı. 2005 sezonunu 88 puanla dorduncu sırada tamamlayan Toyota, 2006'da buyuk bir gerileme yaşamış sezonu 35 puanla altıncı sırada tamamlamıştı. 32 yaşındaki Alman pilot, Toyota'nın gerilemesinin bu sezon da devam etmesinin işlerini gucleştirdiğini belirterek, "Fakat uzun bir suredir bu sporun icindeyim. İnsanlar beni tanıyor. Hala F1'de iyiyim. Dolayısıyla bir problem yok" dedi. __________________