Fuji Hamilton icin kapalı kutu
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Fuji Hamilton icin kapalı kutu
-
17-10-2019, 09:15:56McLaren pilotu Lewis Hamilton, bu hafta sonu Japonya Grand Prix’nin koşulacağı Fuji Speedway’i merakla bekliyor. 1950 yılından bu yana Formula 1’de şampiyonluğa uzanacak ilk caylak olmayı hedefleyen 22 yaşındaki İngiliz pilot, Fuji Speedway pisti hakkında fiili olarak hicbir şey bilmediği itirafında bulundu. Bridgestone’un basın toplantısı icin basın karşısına gecen Hamilton, “Pisti gormedim. Uzun bir duzluğu olduğunu biliyorum. Fakat beni orada ne bekliyor bilmiyorum” dedi. Sezonun son uc yarışı oncesi takım arkadaşı Fernando Alonso’nun iki puan onunde şampiyonayı lider goturen Hamilton, pisti ancak bilgisayar oyunlarında gorduğunu soyledi. Hamilton gulumseyerek, “Pistte bulunmadım ama kardeşimin PlayStation’ında turlamıştım. Ben hep Suzuka’da yarışmanın ruyasını goruyordum. Fakat ben Formula 1’e geldim ve Suzuka’nın takvimde olmayacağını soylediler” dedi. Hamilton, “Biraz hayal kırıklığı yaşadım tabii. Fakat yeni pistlere karşı belli bir tecrube sahibiyim. Muthiş bir yarışacak olacak” diye konuştu. İlk sezonunda uc yarış kazanan Hamilton, hafta sonunda Alonso’nun baskısı altında kalmayacağını ifade etti. Genc surucu, “Onemli olan rahat ve sakin olmak ve Formula 1’de henuz ilk yılımda olduğumu hatırlamak” dedi. __________________