Lewis Hamilton’ın babası Antohny, İnterlagos’taki final mucadelesinde oğlunun şampiyonluğu kaybetmesinden dolayı uzuntu yaşamadıklarını soyledi. Brezilya GP’ye şampiyona lideri olarak cıkan ve şampiyonluğa en yakın isim olan İngiliz pilot, heyecan dolu yarışta kotu bir start ve yaşadığı mekanik sorunlar nedeniyle yedinci olarak ilk yılında ramak kalan şampiyonluğa ulaşamadı. [IMG]http://img511.**************/img511/3046/lhamahamfacewh9.jpg[/IMG] Ancak yarıştan sonra sakin gorunen ve gulumseyen baba Hamilton, oğluna destek verenlerin kotumserliğe kapılmaları icin bir neden olmadığını ifade etti. Anthony Hamilton, ITV’ye yaptığı acıklamada, “Hic birimiz uzuntu icinde değiliz. Bana guvenin. Kendimiz gayet iyi hissediyoruz. Formula 1’de şimdiye kadar ki en muhteşem sezonlardan biri yaşadık. Eğer bir yıl once birisi cıkıp da, oğlumun dunya şampiyonluğu icin boylesine bir mucadele sergileyeceğini soyleseydi ona, bunun ruya olduğunu soylerdim” dedi. Baba Hamilton ayrıca, “Harika bir yıl oldu. Bir puanla kaybettik. Gelecek sene yine mucadele edeceğiz. Eğer gelecek sene de kazanamazsak, bir sonraki yıl kazanacağız. Şurası kesinki Hamilton burada kalacak” şeklinde konuştu. Anthony Hamilton ayrıca, “Gelecek yıl guclu bir şekilde geri doneceğiz. Umarız bu yıl Formula 1’de yaşanan tum bu sacmalıkların hicbir gelecek sene yaşanmaz. Bize bu yıl destek veren herkese teşekkur etmek istiyorum. Umarım herkes iyi vakit gecirmiştir. Mutlu olun, cunku mutlu bir gun” dedi.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Baba Hamilton: 'Uzulmek icin bir neden yok'