Red Bull'un motor sporları danışmanı Helmut Marko, bu kış Honda'dan gelişeceğini ve hem Ferrari hem de Mercedes'le aynı seviyeye geleceğine inanıyor. Honda bu yıl, Red Bull ile 2015'teki donuşunden bu yana ilk zaferini almayı başardı ve Marko, gostergelerin gelecek icin oldukca olumlu olduğunu soyledi. Marko, Motorsport.com'a verdiği demecte şoyle dedi: "Şaside bu yıla kıyasla daha iyi hazırlanabileceğimize inanıyorum." "Honda'nın kaydettiği ve devam eden gelişim sureci, onumuzdeki yıl tutarlı olarak Mercedes ve Ferrari ile aynı guce sahip olacağımıza inanmamızı sağlıyor." "Bence iyi bir iş yapıyorlar ve her şeyi adım adım yapmak zorundayız." "Gecmişte buyuk dayanıklılık sorunları yaşadığımızı ve bunun onları endişelendirdiğini biliyoruz. Ancak şu ana kadar bu sezon herhangi bir problemimiz yoktu." "Bence hem doğru şeyler hem de doğru işler yapıyorlar. Gelecek yıl ucuncu olmayacağımıza inanıyoruz." Red Bull, Max Verstappen'i en genc şampiyon yapmak istiyor ve 2020 bu acıdan kritik bir yıl olacak. 2020'ye cok onemli bir yıl olarak gorup gormediği sorusuna Marko, "Cok onemli olduğunu soyleyemem ama evet, bu Max'i Formula 1'deki en genc şampiyon yapabileceğimiz son yıl." "Ama bunun farkındayız. Kazanmamız gerekiyor, bu DNA'mızın parcası. Fakat bu bizim icin hayati onemde değil." yanıtını verdi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Marko, Honda'nın 2020'de Mercedes ve Ferari'yi yakalayacağını duşunuyor