Max Verstappen, 2020 sonrasında ne yapacağı konusunda herhangi bir acelesi olmadığını soyledi. 2021 sezonu pek cok sebepten oturu oldukca ilginc bir sezon olacağa benziyor. Kurallar tamamen değişeceği icin takımlar birbirlerine yaklaşabilir ve bazı takımlar surpriz şekilde one cıkabilir. Ek olarak, 'aptal sezon' da 2020 sonrası icin oldukca heyecanlı olacak cunku Max Verstappen, Lewis Hamilton ve Sebastian Vettel gibi onemli isimlerin sozleşmesi bitiyor. Bununla birlikte adı Mercedes ve Ferrari ile anılan Verstappen, geleceği icin endişe etmediğini soyledi. Hollandalı surucu, "Cok endişeli değilim. Oncelikle bana vaat edilenlere ve gercekte olan şeylere iyice bakacağım." "Gelecek yıl yarışlar kazanmak ve sonunda şampiyon olmak istiyoruz, bunun icin buradayım. Red Bull ve ben bu hedefe ulaşmak icin birlikte cok calışıyoruz." "2020 sonrası donem icin hÂl cok fazla soru işareti var: orneğin, Formula 1'in tamamında neler olacak? Bu yuzden sadece zamana bırakıyorum, acelem yok.” dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Verstappen: "2021 icin acelem yok"