Juan Manuel Correa, Spa'daki trajik Formula 2 kazasından sonra yayınladığı ilk video klipte kendisini destekleyen herkese teşekkur etti ve yaşadığı icin minnettar olduğunu soyledi. Korkunc kazaca bacaklarına ciddi darbeler alan Correa, sağ bacağının ampute edilmesinden kacınmak amacıyla son olarak 17 saatlik bir ameliyat gecirdi. Amerikalı surucu, bu operasyondan once ciğerlerinde biriken sıvıdan oturu yapay bir komaya alındı ve yaşam destek unitesine bağlandı. Ancak bugun Instagram uzerinden bir video klip yayınladı ve kendisine destek verenlere kısa bir mesaj gonderdi. Amerikalı surucu, "Geri dondum, kendi sosyal medya hesaplarıma geri donmeye karar verdim. Kazadan bu yana oldukca zor bir beş hafta gecti." "Şimdiye kadar halka acık şekilde soyleyemedim fakat Hubert'ın ailesine başsağlığı dileklerimi gondermek istiyorum. Boyle bir kazanın yaşanması herkes icin şoke ediciydi." "Boyle bir şeyin olabileceğini asla duşunmuyorsunuz... Ozellikle de sizin başınıza gelinceye kadar." "Uzun bir iyileşme sureci olmasına rağmen burada olduğum icin minnettarım." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Correa: "F2 kazasından sonra 'burada' olduğum icin minnettarım"