Kimi Raikkonen, bu hafta sonu yapılacak Japonya GP'den iyi bir sonucla ayrılmak istediğini soyledi. Kimi Raikkonen Belcika'dan bu yana yapılan yarışların hicbirisinden puanla ayrılamazken, Alfa Romeo aynı surecte Antonio Giovinazzi ile sadece uc puan toplayabildi. Raikkonen, bu kotu istatistiğe bu hafta sonu son vermek istediklerini soyledi. "Hem takımım hem de ben son dort yarıştaki sonuclarından oturu uzgunuz ancak Belcika ve İtalya'da iyi gorunduğumuzu unutmamalıyız. "Bu iki yarışta sorunlar yuzunden puan kazanamadık." "Kilit konu, yaz tatilinden once ve hemen sonra sahip olduğumuz forma geri donmek olacak. Orta gruptaki takımlara kıyasla daha duşuk seviyede değiliz ve umarım Suzuka'da aracımızın neler yapabileceğini gosterebiliriz." "Bu pisti seviyorum, harika fanlar var, bu yuzden hafta sonu icin sabırsızlanıyorum. " Antonio Giovinazzi de iyi bir hafta sonu umuyor. “Suzuka, herkesin başarılı olmak istediği, oldukca buyuk bir gecmişe sahip olan pistlerin başında geliyor." "Cok karmaşık bir pist duzeni var ve Formula 1 aracını ilk kez surerken unutulmaz bir deneyim yaşayacağım." "Rusya Grand Prix'sinden once birkac iyi yarış yaptım ve Japonya'da yine iyi sonuclar alabileceğimizi biliyorum." "Suzuka, daha onceki yarışların yapıldığı pistlerden cok farklı. Umarım durumu daha iyi hale getirebilir ve tekrar puan kazanabiliriz. ” İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikkonen, Japonya'da iyi bir sonuc istiyor