Kimi Raikkonen, Alfa Romeo'nun yaşadığı sorunları cozebilmesini umut ediyor. Kimi Raikkonen son dort yarıştan puansız ayrılırken, Alfa Romeo genel olarak orta grubun en gerisinde yer alıyor gibi gorunuyordu. Fin pilot, Rusya GP oncesi verdiği demecte takımın sorunları cozebilmek icin fabrikada cok fazla calışma yaptığını soyledi. "Burada durumu değiştirmeye calışacağız. Umarım işe yarar ve daha hızlı gideriz. Gelişimin radikal olacağını duşunmuyorum, ancak istikrar yakalanması onemli." "Umarım bu hafta sonu sorunların sebeplerini bulabiliriz. Orta gruptaki mucadele o kadar yakın ki, kucuk ilerlemeler bile daha buyuk şeyler yapmamıza izin vereblir." "Uc yarış once buyuk bir guncelleme getirdik ve hicbir şey yapmıyormuşuz gibi bir durum yok, cunku sonucta bunlar bize gelecek yıl da yardımcı olacak. Gelecek yıl bu yıldan tamamen farklı değil." "Rakiplerimiz de gelecek sezonun aracı uzerinde sert şekilde calışıyorlar. Yani diğer takımlarda durumun cok farklı olduğunu sanmıyorum." "Umarım bu hafta sonu sorunları cozeriz ve durumu daha fazla anlayabiliriz. Son yarıştan sonra, takım fabrikada ciddi bir şekilde calıştı, umarım bu hafta sonu gelişebiliriz." "Aracı surene kadar sorunları bulup bulamadığımızı soylememiz imkansız." "Devasa bir ilerleme beklemiyorum, ancak sonuclar ozellikle sıralama turlarında cok yakın. Aracla ilgili herhangi bir hata veya sorun sizi savaşın dışına itebilir. Umarım bu hafta sonu boyle bir şey yaşamayız." İnternet Haber