Alfa Romeo pilotu Antonio Giovinazzi, artık kendisine daha fazla guvendiğini soyledi. Antonio Giovinazzi, son yarışlarda performansını onemli derecede arttırdı ve son dort yarışın ikisinden puanla ayrıldı. Japonya GP oncesi konuşan Alfa Romeo pilotu, kendisine artık daha fazla guvendiğini dile getirdi. "Spa'dan sonra, evet kendime guveniyorum. Monza ve Singapur'da iyi performans gosterdim, puan kazandım ve bundan cok memnun kaldım. Sochi'deki sıralama turlarında iyiydim ancak yarış sorunsuz değildi ve aracta yeterli hız yoktu. "Tamamen farklı bir pist olan Suzuka'da cok hızlı virajlar var ve yuksek yere basma gucune ihtiyacınız var. Bu benim buradaki ilk yarışım olacak ve ne bekleyeceğimi bilemiyorum. Tutumumu korumak istiyorum. Şimdi yaz tatilinden once kendime daha cok guveniyorum. Aynı cizgiden devam etmeliyiz." "Yaz arasında, kalan yarışlarda neleri daha iyi yapabileceğimizi duşunerek harika bir tatil gecirdim. Asıl sorunum yarış temposuydu, ancak son birkac hafta sonunda bu konuda buyuk ilerleme kaydettim. Bunun uzerinde calışmaya devam etmeliyiz." "Bana oyle geliyor ki yaz tatilinden once bile sıralamalarda iyi durumdaydım. Şimdi her şey yavaş yavaş bir araya geliyor." Giovinazzi, gelecek yıl kendisini ne beklediğini bilip bilmediği sorusuna, "Henuz değil. Aynı şekilde yarışmaya devam edersem, yerimi kimsenin alacağını sanmıyorum. Cok calışmam ve iyi sonuclar almam gerekiyor. Sonrasında gelecek sezon Formula 1'de kalacağımdan eminim." yanıtını dedi. internethaber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Giovinazzi: "Artık kendime guveniyorum"